Pomázi Tűzoltóság
Pomázi Tűzoltózenekar
Keresés
Kategóriák

Tűzoltó gyakorló zubbony Méret:48

Nagyítás Tűzoltó gyakorló zubbony Méret:48
Bruttó:

9 525 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Tűzoltó gyakorló zubbony Méret:48 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Tűzoltó gyakorló zubbony Méret:48 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Gyakorló zubbony

 

Külalakleírás

 

Kevertszálas (pamut/PES) fekete alapanyagból készített, takarópántos húzózárral záródó, béleletlen zubbony, mely  rejtett patenttal rögzíthető.

Eleje vízszintes szabásvonallal készül. Mellrészen a szabásvonalba mindkét oldalon húzózáras, szögletes foltzseb van befogva. A jobb mellzsebre a húzózár fölé 10 x 1,5 cm bolyos tépőzár van varrva, mely a „név ”, a bal mellzseb fölött a húzózár fölé 8 x 3,5 cm bolyhos tépőzár van varrva a beosztási jelzés fogadására. Az alsó részen ferde benyúlású, takart húzózáras, zsebek találhatók. A kabát hátán fehér TŰZOLTÓSÁG felirat található elhelyezve. Ujja alján hasíték. Bal ujján a vállvarrástól lefelé 10 cm-re rávarrt állomány-jelzés fogadásra kialaktott bolyhos tépőzár található.  Az ujja bevarrás alul szellőzőnyílással kialakított. Az alja pántba fogott, oldalrészen kétsorosan gumírozott.

 

Visszajelzés
A Pomázi Tűzoltó Egyesület webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás