Pomázi Tűzoltóság
Pomázi Tűzoltózenekar
Keresés
Kategóriák

Híreink

GLS Hungary Munkarend ( küldemények )

 

 

A nemzetközi fővonali járatok a táblázatban megadott kiszállítási napokon indulnak, így ennek megfelelően normál átfutási idővel kerülnek a csomagok továbbításra.

 

---ooo--- 

Mérettábla

2018. december 19-től áttérünk az MSZ EN 13400-3. szabvány által előírt európai uniós mérettáblázat használatára. 

---ooo---

Raktárkészlet figyelés

Beállítottunk egy új szolgáltatást, amely azt mutatja meg, hogy a kiválasztott termék a belső raktárunkban megtalálható-e. Ebben az esetben a kiválasztott terméket másnap (1 munkanapon belül) a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) kiszállítja Önnek. 

Amennyiben azt látja, hogy nincs raktáron, az azt jelenti, hogy külső raktárban, vagy a gyártónál, esetleg a nagykereskedőnél van a termék. Ilyen esetben kérem, hogy előzetesen érdeklődjön a 20/9514-420 telefonszámon, hogy a megrendelt termék mikorra érkezik meg. 

A gyártandó trermékek esetében az alapanyag általában van raktáron, de a gyártása (hímzés, varrás) néhány napot vesz igénybe. Ebben az esetben is kérem, hogy telefonon érdeklődjön!   

 

OTP bankkártyás fizetési lehetőség

2016.11.17. 

Több tesztelés után sikeresen beállítottuk az otp bankkártyával történő fizetési lehetőséget. A termékek kiválasztása és a megrendelés gombra kattintás után a rendszer átirányítja a vásárlót az OTP ban kártyás fizetési felületére. Itt az adatokat ellenőrizheti és ha mindent rendben talált a kártyás fizetést jóváhagyhatja. Ezután a fizetendő összeg zárolásra kerül a számláján. 

 

Hamarosan OTP bankkártyával is fizethet 

2016.10.06.

Hosszú tárgyalások és előkészületek után hamarosan beállítjuk a bankkártyás fizetést, amely kényelmes és biztonságos. Jelenleg a kártyás fizetés beállítása esetén sikertelen fizetéssel visszairányítjuk a veb-bolt felületére. Tranzakció nem jön létre, ameddig a teszt-üzem folyik. 

 -------000--------

Új X-szériás biztonsági termékek már kaphatók

2016.10.01.

A Honeywell X-sorozatú füst- és hőérzékelős tűzjelző termékcsaládot a kiváló teljesítmény és megbízhatóság jegyében fejlesztettük ki. Tíz éves élettartam és garancia, alacsony profilú kialakítás, egyszerű telepítés. Ezek teszik Honeywell X-sorozatú füst- és tűzjelzőket ideális választássá. A fokozott biztonság érdekében az öszes X-sorozatú vészjelző vezeték nélküli kapcsolattal egymáshoz csatlakoztatható és riasztó rendszerként is működtethető.

 

Miért a Honeywell füst- és hőérzékelők?

Megbízható érzékelés és riasztás

 • Több szempont alapján történő érzékelés: optikai füstérzékelőt és hőérzékelőt alkalmazó intelligens algoritmus a különböző jellegű tűzesetek gyors jelzésére és a lehető legkevesebb téves riasztás érdekében (XS100T).
 • Optikai füstérzékelő: a tüzek gyors és pontos észlelése a hatékony optikai érzékelőknek köszönhetően (XS100).
 • Hőérzékelő: gyors reakcióidő és minimális számú téves riasztás a porral vagy füsttel fokozottan érintett helyiségekben, például a konyhában (XH100).

Illetéktelen eltávolítás ellen védett kialakítás

 • Tíz éves élettartamú beépített elemekkel.
 • Önzáró hátlap: az X-sorozatú jelzőkészülékek kizárólag szerszám segítségével távolíthatók el.
 • A készülék be- és kikapcsolása kizárólag a hátlapra történő felszerelés, illetve az arról való leszerelés útján lehetséges.

Lakókörnyezetre tervezve

 • Mennyezetre „simuló” alacsony profilú kialakítás.
 • Különböző stílusú lakókörnyezetekhez is ideális.

Alacsony költség a teljes élettartamra vetítve

 • Tíz év garancia.
 • Karbantartásmentes – nincs cserélendő alkatrész.

Egyszerűen kezelhető és használható

 • Egyszerűen leolvasható állapotjelző LED-ek: Tápellátás, Riasztás, Hiba.
 • 85 dB-es hangjelzés
 • Nagyméretű gomb, amely akár egy seprűnyéllel is megnyomható: Riasztás elnémítása, Hiba nyugtázása.
 • Könnyen leolvasható és kezelhető felhasználói kezelőfelület.

Egyszerű telepítés

 • A hátlap tetszés szerint egy, vagy két darab csavarral rögzíthető.
 • A készülék a hátlapra csúsztatva kapcsolható be.

---------------000---------------

Lesznek-e tűzoltó gyakorlóruhák?

Nagyon sok méretproblémánk volt a ruhákkal, így már-már feladtuk. De mégsem! Ha azt akarjuk, hogy a TŰZOLTÓ megmaradjon, akkor ennek a seregnek egyenruhára van szüksége! Így a gyártóval készítettünk egy méretsort és leendő megrendelőinknek elküldjük futárral. A felpróbálások és a méretlista összeállítása után futárt küldünk a ruhákért és a megrendeléssel együtt átvesszük és a gyártás elkezdődik. Majd a futár ismét a kész feliratozott ruhákkal jelentkezni fog. A méretsor elkészültének várható ideje 2016. október eleje.  

 

-------------0000----------------

 Megpróbálunk megnyitni...

 De nem egyszerű. folyt. köv. 

 

Hova lett az előző áruházunk?

 Erről majd később...

 

Elkezdtük a termékek feltöltését.

Kedves Vásárlók!  Ez egy viszonylag lassú folyamat, kérem szíves türelmüket. Javaslom, hogy gyakorta látogassanak vissza, mert szinte minden nap új termékekkel bővül áruházunk választéka.  

Mire számíthat?

Egyenruhák: pólók, gyakorló ruhák, szolgálati ruhák, ingek, nyakkendők, téli és nyári sapkák

Ékítmények: jelvények, gombok, parolik, rozetták, sapkarózsák, egyedi hímzések, sőt lassan már textilnyomást is tudunk.

Szénmonoxid vészjelzők, Co spray

ne és még sok más.... 

Visszajelzés
A Pomázi Tűzoltó Egyesület webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás