Pomázi Tűzoltóság
Pomázi Tűzoltózenekar
Keresés
Kategóriák

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

Általános Szerződési Feltételek


A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”), a Pomázi Tűzoltó Egyesület által üzemeltetett www.vedelembolt.hu oldalon található web-áruházban történő vásárlás szabályait rögzíti.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a web-áruház bemutató teremként működik, az itt megjelenített képek néhány termék esetében a gyártótól, vagy a gyártó katalógusából vagy weboldaláról származó "illusztrációk". A gyártók fenntartják maguknak a jogot a valós termékek megváltoztatására, csomagolás, címkézés... stb. – Web-áruházunk éppen ezért tartja magát ahhoz, hogy amennyiben Ön mégsem elégedett a megrendelt termékkel, mi visszafizetjük Önnek a termék vételárát. Adatbázisunkat kollégáink igyekeznek rendszeresen karbantartani. A weboldalunkon közölt adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - mindezek mellett igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni oldalunkra. Amennyiben eltérést, frissítési elmaradást találna az adatbázisunkban, kérjük jelezze azt felénk telefonos elérhetőségeinken, vagy e-mailben, hogy mielőbb a lehető legfrissebb információval tudjunk szolgálni.

Honlapunkon tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal. Web-áruházunkon történő regisztráció nélkül is tájékozódhat a részletekről. Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be, a kategóriákat, a termékválasztékot folyamatosan bővítjük. A különböző kategóriákat az áruház bal oldalon lévő menüsorból választhatja ki. Egy kategórián belül több alcsoportot is találhat, amelyek a könnyebb eligazodást, szűrést, szűkítést szolgálják. Minden csoporthoz csakúgy mint az egyes termékekhez részletesebb összefoglaló leírás is tartozik. A web-áruházunkban minden termékünk árát bruttó, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. A termék nevére kattintva az adott termék leíró oldala jelenik meg, ahol a részletes leírás mellett képet is talál az adott termékről. A képre kattintva, nagyítva is megjelenik az oldalon.

A web-áruházon keresztüli vásárláshoz regisztráció szükséges.

1. Cégadatok

A bolt adatai:       

A web-áruház fantázianeve: Védelembolt

A bolt üzemeltetője: Pomázi Tűzoltó Egyesület

Alapítás éve:                   1997. (1903.X.1.)

Bejegyzés szám:              Pk.60.303/1997. (Pest megyei Bíróság)

székhely:                         2013 Pomáz, Fáy András u. 51.

Postacím:                         2013. Pomáz, Pf. 88.

adószám:                         18677935-2-13

közösségi adószám:          HU18677935

számlavezető bank:           Magnetbank

bankszámlaszám:              16200168-00229159

SWIFT kód:                       HBWEHUHB

IBAN:                               HU86 1620 0168 0022 9159 0000 0000


Ügyfélszolgálat:

Tel:  +36 26 325 123   (24 órás) - általános információk

Tel2: +20 9 514 420    Leidinger István ügyvezető

Fax:  +36 26 325 123

E-mail:  info@vedelembolt.hu

 

2. Regisztráció
A web-áruházunkban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség, ahol kötelező jelleggel az alábbi adatait kell megadnia a Fiók létrehozása sorra:

- email cím

- jelszó

 

A számla kiállításához meg kell adnia a

- vevő nevét, vagy cégnevét,

- nem kötelező jelleggel kapcsolattartót és adószámot

- az országot

 - az irányítószámot

- a vásost

- a számlázási címet, közterület jellegét és házszámát

- a telefonszámát

- az e-mail címet a regisztrációnál megadottat használja a rendszer,

- ellenőrző kódot

 

A telefonszámnál olyan telefonszámot adjon meg, amelyen napközben elérjük.  

Csak olyan személy regisztrálhat, aki cselekvőképes és a megrendelés letételére jogosult. Regisztrációjával Ön kijelenti, hogy az előző mondat állításai igazak Önre vonatkozóan.

A regisztrációnál megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Az adatokra vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat maximálisan betartjuk. Viszont a kiszállítás érdekében a futárszolgálatnak, vagy a postának (továbbiakban futár)  megadjuk az Ön nevét/cégnevét valamint a kiszállítási címet, valamint e-mail címét és telefonszámát, hogy megrendelését továbbítani tudják, a futár Önnel fel tudja venni a kapcsolatot, illetve, hogy a megrendelése az Ön számára is nyomon követhető legyen. A futár értesítheti Önt a csomag átvételéről, a kiszállítás várható idejéről és a kiszállítás megtörténtéről, esetleg meghiúsulásáról. Sikertelen kézbesítés esetén a futár megpróbál Önnel telefonkapcsolatban lépni. A rendelés leadásával a fenti irányelveket Ön elfogadja. 

3. A szerződés tárgya

Minden termékünk esetében feltüntetjük a vételárat, továbbá a termék lényeges jellemzőit.

4. Rendelés

Web-áruházunkban közvetlenül megrendelheti a kiválasztott termékeket, nagyobb mennyiségi igénynél elektronikusan árajánlatot is kérhet. Minden megrendelés leadást automatikusan visszaigazolunk, az itt közölt árak, de főleg a szállítási költség árai csak tájékoztató jellegűek. Minden rendelést visszaigazolunk egy e-mailben. A visszaigazolás kiküldésével válik rendelése elfogadottá. A visszaigazoló dokumentumon tüntetjük fel a megrendelt termékek pontos megnevezését, az igényelt darabszámot, a számla végösszegét, valamint a szállítási időt és a szállítás költségét.

Ügyfélszolgálatunk hétvégén is elérhető. Az árajánlatok és megrendelések feldolgozása általában hétköznap történik. De felhívjuk szíves figyelmét, hogy ügyfélszolgálatunk a tűzoltóság ügyeletén van, így riasztás esetén a riasztással kapcsolatos feladatok elsőbbséget élveznek, de ilyen esetben visszahívjuk Önt.  

Minden olyan megrendelést és regisztrációt, amely véleményünk szerint nem valós adatokat tartalmaz jogunkban áll érvénytelennek minősíteni és törölni.

5. Szállítási határidő

A szállítási határidőt mindig a megrendelés visszaigazolásán közöljük. Amennyiben az igényelt termékből a kért darabszámmal raktárunkban rendelkezünk a kiszállítási idő 1-2 munkanap. A kiszállítást az MPL (Magyar Posta futárszolgálata) végzi. 

Egyedi, kérésre legyártott termék, pl. hímzés esetén a látványterv jóváhagyásától számított 10-20 munkanap a szállítási határidő, a rendelt termék bonyolultságától és egyediségétől függően. 

Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, abban az esetben, ha a kért terméket a kiszállítási időpontja nem felel meg Önnek, vagy jelezze és felhívjuk!

6. Szállítási költségek

A megrendelt termékeket utánvétes csomagként  futárszolgálattal, vagy előre utalásos rendszerben történő befizetés után  juttatjuk el a jelzett szállítási címre, természetesen pénzvisszafizetési garanciával. A szállítási költség a vételár felett fizetendő. A pontos szállítási költséget a megrendelés visszaigazolásakor közöljük. A szállítási költség minden esetben a kiszállított árú értékének és súlyának a függvénye. Fekhívjuk figyelmüket, hogy az "MPL Futárszolgálat"  kiszállítás csak előre utalás, vagy átutalás (külön megállapodás alapján) esetén lehet, utánvétes kiszállítás esetén "Utánvét MPL" megjelölést kell alkalmazni. Amennyiben rosszul jelöli meg a kíválasztott kiszállítási módot, azt korrigáljuk, ez a visszaigazolt fizetendő vételárat módosíthatja. Amennyiben egyéb ígényt támaszt a kiszállítással (meghatárotott napon, időben stb. történő szállítás), az a MPL szolgáltatási díjtáblázata alapján szintén módosíthatja a szállítás költségét.       

7. A megrendelt áru átvétele

Kérjük, felbontás előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a termék külső csomagolása (doboz, boríték stb..) sértetlen. Amennyiben a megrendelt termékeken sérült a csomagolás, legyen szíves jelezni a futárnak, aki erről jegyzőkönyvet vesz fel. Kérjük továbbá, hogy a sérült csomagolásról ügyfélszolgálati munkatársainkat is értesítse!

Azonnal értesítse ügyfélszolgálatunkat, ha a számlán szereplő tételek és darabszámok, illetve a megérkezett áru eltérést mutatnak. Ilyenkor a leggyorsabban próbáljuk orvosolni a problémát, és annak okát részletesen kivizsgáljuk.


Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Tel:  +36 26 325 123
Fax: +36 26 325 123
E-mail: info@vedelembolt.hu

8. A vételár megfizetése

Web-áruházunkban utánvétes, díjbekérős előlegszámlán, vagy azonnali bankkártyás fieztésre van lehetőség. Átutalásos, vagy csekkes fizetési módot külön jóváhagyásával választhat. Az elfogadható kártyákról és a bakkártyás fizetés részleteiről a fizetési módnál részletes tájékoztatót talál. Bankkártyás fizetésre az OTP bannk rendszerét használjuk, ebben az esetben átirányításra kerül automatikusan egy biztonságos bankkártyás fizetőfelületre.  


9. Garancia / Jótállás

Az általunk forgalmazott, gyártott  termékekre (rendeltetésszerű használat esetén) 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garancia megszűnik, ha a hiba oka szakszerűtlen szerelés vagy nem rendeltetésszerű használat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azon termékekre, amelyek garanciaidejét a gyártó hosszabb időtartamban állapította meg, ott mi is a gyártó által garanciaelveket követjük. Pl. a szén-monoxid vészjelzők esetében az XC70-es készülékeknél 6 év, a XC100 és XC100D vészjelzőknél 9 év garanciát vállalunk, a füstérzékelő családnál is 9 éves garanciát vállalunk.

A vásárlást követően 14 munkanapon belül lehetőséget biztosítunk a sérülésmentes termékek cseréjére. A cserélni kívánt termékek eljuttatása, valamint a kiszállítás költsége a vevőt terhelik.  

A problémás eseteket, illetve reklamációkat igyekszünk a lehető leggyorsabban kivizsgálni és jogos követelés esetén kötelezettségeinknek a lehetőség szerint azonnal eleget tenni. A hiba okát részletesen elemezzük, hogy a későbbiekben ne forduljon elő.

10. Elállás lehetőség

A fogyasztó a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat, az áru visszavételét és a kifizetett vételár visszafizetését kérheti, amelynek eleget teszünk.  A vásárlástól törtnénő elállás esetén 14 napon belül a visszaküldött termék árát átutalással visszatérítjük. 

  Az első megrendelés leadásával a Vevő az Általános Szerződési Feltételeket elfogadja.  

Visszajelzés
A Pomázi Tűzoltó Egyesület webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás